ADE 538 DJHOTEL

Een van de grootste radiozenders in Nederland organiseert een vierdaagse live uitzending vanuit het Student Hotel Amsterdam City. Voor het jaarlijkse Amsterdam Dance Event wordt door radio 538 het Student Hotel als thuisbasis gebruikt voor het 538 DJ Hotel.

Vanuit het hotel worden onder andere ’s avonds exclusieve showcases gegeven en is de gehele dag alles live op de radio te volgen. De line-up van het 538 DJ Hotel is grandioos met wereldberoemde DJ’s en artiesten. Nationale en internationale dj’s zoals: Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell, David Guetta en Afrojack brengen een bezoekje aan het 538 DJ Hotel. Daarnaast zijn natuurlijke de welbekende radio 538 dj’s ook van de partij.

In samenwerking met het Student Hotel Amsterdam City biedt TSR voor het 538 DJ Hotel evenement de technische ondersteuning en audiovisuele materialen.

Lees hier meer over het 538 DJ Hotel en het ADE.

Similar projects