System integration engineer

  1. Home
  2. |
  3. vacancy
  4. |
  5. System integration engineer
Neon streep

over de rol

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

over TSR AV

Als betrokken AV partner van onze opdrachtgevers zijn onze mensen meer dan alleen ogen, oren en handjes. Zij zijn het visitekaartje, de sleutel tot succes.

Met onze betrokkenheid, oplossend vermogen en vooral de onstuitbare motivatie om onze opdrachtgevers succes te laten boeken maken wij een onmisbaar deel uit van hun projecten. De intensieve creatieve samenwerkingen met mensen van ons en van hen brengen ons veelzijdige en inspirerende opdrachten en contacten.

Saai kun je de verschillende werkomgevingen en variërende uitdagingen in ieder geval niet noemen, laat staan de opdrachten die onze collega’s in het buitenland uitvoeren.

wat we bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in een leerzame omgeving en geven je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De bedrijfscultuur is vriendschappelijk. Wij bieden de mogelijkheid te werken met de nieuwste technieken aan de tofste projecten. Je zult snel veel ervaring opdoen in de grote verscheidenheid van projecten en opdrachten die bij TSR de revue passeren.

hoe klinkt dat?

Klinkt deze rol jou als muziek in de oren? Laat iets van je horen! Een CV met motivatiebrief, een kattebelletje of bel even met Martijn voor een bakkie: 0642311998.

Nog niet solliciteren maar gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Je bent welkom!
Bel even met Martijn voor een afspraak: 0642311998.

delen is lief

Is het niks voor jou, maar ken jij wel de ultieme kandidaat voor deze rol? Delen wordt zeer gewaardeerd, waarschijnlijk zelfs van beide partijen 🙂

Menu