over de rol

Ben jij op zoek naar een stageplek waar ook jij écht iets aan hebt? En waar je misschien zelfs een leuke (bij-)baan aan zou kunnen overhouden? Kom eens kennismaken!

TSR AV mag zich ondertussen zeker wel een kweekschool voor talent noemen. Vele van onze huidige collega’s hebben met stages en na school hier het vak geleerd en gaandeweg hun plekje in ons bedrijf verdiend. Daar zijn we trots op en die traditie zetten we ook graag voort. Daarom zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die hun stagetijd volop willen benutten om ervaring op te doen, te leren en vooral ook veel plezier te hebben.

Je komt terecht in een warm team met zeer gedreven collega’s die je graag de kans geven om te leren en die je meenemen in hun enthousiasme en drive om prestaties neer te zetten waar je met trots op kunt terugkijken.

over TSR AV

Als betrokken AV partner van onze opdrachtgevers zijn onze mensen meer dan alleen ogen, oren en handjes. Zij zijn het visitekaartje, de sleutel tot succes.

Met onze betrokkenheid, oplossend vermogen en vooral de onstuitbare motivatie om onze opdrachtgevers succes te laten boeken maken wij een onmisbaar deel uit van hun projecten. De intensieve creatieve samenwerkingen met mensen van ons en van hen brengen ons veelzijdige en inspirerende opdrachten en contacten.

Saai kun je de verschillende werkomgevingen en variërende uitdagingen in ieder geval niet noemen, laat staan de opdrachten die onze collega’s in het buitenland uitvoeren.

wat we bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in een leerzame omgeving en geven je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De bedrijfscultuur is vriendschappelijk. Wij bieden de mogelijkheid te werken met de nieuwste technieken aan de tofste projecten. Je zult snel veel ervaring opdoen in de grote verscheidenheid van projecten en opdrachten die bij TSR de revue passeren.

hoe klinkt dat?

Klinkt deze rol jou als muziek in de oren? Laat iets van je horen! Een CV met motivatiebrief, een kattebelletje of bel even met Martijn voor een bakkie: 0642311998.

Nog niet solliciteren maar gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Je bent welkom!
Bel even met Martijn voor een afspraak: 0642311998.

delen is lief

Is het niks voor jou, maar ken jij wel de ultieme kandidaat voor deze rol? Delen wordt zeer gewaardeerd, waarschijnlijk zelfs van beide partijen 🙂

Menu