Ben jij op zoek naar een stageplek waar ook jij écht iets aan hebt? En waar je misschien zelfs een leuke (bij-)baan aan zou kunnen overhouden? Kom eens kennismaken!

TSR AV mag zich ondertussen zeker wel een kweekschool voor talent noemen. Vele van onze huidige collega’s hebben met stages en na school hier het vak geleerd en gaandeweg hun plekje in ons bedrijf verdiend. Daar zijn we trots op en die traditie zetten we ook graag voort. Daarom zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die hun stagetijd volop willen benutten om ervaring op te doen, te leren en vooral ook veel plezier te hebben.

Wat gaat de student of werknemer doen?
Je draait mee met alle voorbereidingen die wij voor een evenement doen. Technische voorbereiding, het pakken van materialen en op locatie het bouwen van de show en, als je zover bent, het draaien van de show. Ook in de communicatie die hier bij hoort (call sheets) wordt je meegenomen.

Je bent accuraat, en ziet geen problemen, alleen uitdagingen. Je kunt goed samenwerken en begrijpt dat je een klant anders moet toespreken dan één van je medeleerlingen of collega’s.Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
We houden van input en leren van elkaar. Ook van de stagiair wordt input verwacht. Denk mee, werk mee en misschien wordt je wel onze collega, zoals al vele stagiaires voor jou bij TSR zijn blijven werken.

Je komt terecht in een warm team met zeer gedreven collega’s die je graag de kans geven om te leren en die je meenemen in hun enthousiasme en drive om prestaties neer te zetten waar je met trots op kunt terugkijken.