Accountmanager/Sales Engineer AV Systems

 1. Home
 2. |
 3. vacancy
 4. |
 5. Accountmanager/Sales Engineer AV Systems
Neon streep

over de rol

Als TSR AV Sales Engineer vervul je een sleutelrol bij het calculeren, voorbereiden en uitdenken van spraakmakende AV Systems projecten. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van audiovisuele technieken, AV-IT en systeem integraties maak jij onze klanten en partners razend enthousiast. Jij bent voor je collega’s in de buitendienst hun betrouwbare aanspreekpunt voor technische oplossingen, ideeën en mogelijkheden. Geen vraag of idee is voor jou te gek. Wensen, behoeften, processen en eisen, jij bent in staat om hierin de technische vertaalslag te maken waardoor de klant zijn doelstellingen altijd bereikt.

 • Dagelijkse gang van zaken
  Technisch adviseren en ondersteunen van collega’s in de buitendienst;
 • Engineering van AV integratie oplossingen en het opstellen van calculaties;
 • Contact met leveranciers en fabrikanten t.b.v. technische producten en informatie;
 • Het opstellen van verkoop offertes met inhoudelijke beschrijvingen;
 • Het verwerken van gegevens en documenten in ERP/CRM systemen;
 • Dagelijkse communicatie en samenwerking met collega’s op de project/werkvoorbereiding
 • Proces bewaking en overdracht van projecten aan collega’s van de werkvoorbereiding
 • Margebewaking;

Jij als TSR AV collega!
Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bezit het vermogen om de wens van de klant te vertalen naar een gedetailleerde en betrouwbare AV-oplossing. Passie voor techniek en systeem integratie kenmerkt jou als persoon. Daarom vinden je collega’s het een feestje om met jou samen te werken. Je bent ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en een echte teamplayer.

Je opleiding, expertises en ervaring

 • Minimaal MBO+ diploma, HBO werk- en denkniveau is een wens.
 • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de AV/IT-branche.
 • Goede beheersing van Microsoft office, met een expertise op Excel.
 • Ervaring met online verkoop ERP/CRM-systemen (MS Dynamics).
 • Een goede commerciële gedachtegang, werkethiek en drive is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In het bezit van rijbewijs B.

Je collega’s en werksfeer
Je komt terecht in een klantgericht gedreven, maar ook commerciële afdeling vol gemotiveerde collega’s. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt en is er heel veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing De bedrijfscultuur is vriendschappelijk, maar tegelijkertijd ook professioneel. Als onderdeel van het team ben je mede verantwoordelijk voor allemaal unieke, toffe en uitzonderlijke projecten op zowel nationaal als internationaal niveau.

over TSR AV

Als betrokken AV partner van onze opdrachtgevers zijn onze mensen meer dan alleen ogen, oren en handjes. Zij zijn het visitekaartje, de sleutel tot succes.

Met onze betrokkenheid, oplossend vermogen en vooral de onstuitbare motivatie om onze opdrachtgevers succes te laten boeken maken wij een onmisbaar deel uit van hun projecten. De intensieve creatieve samenwerkingen met mensen van ons en van hen brengen ons veelzijdige en inspirerende opdrachten en contacten.

Saai kun je de verschillende werkomgevingen en variërende uitdagingen in ieder geval niet noemen, laat staan de opdrachten die onze collega’s in het buitenland uitvoeren.

wat we bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in een leerzame omgeving en geven je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De bedrijfscultuur is vriendschappelijk. Wij bieden de mogelijkheid te werken met de nieuwste technieken aan de tofste projecten. Je zult snel veel ervaring opdoen in de grote verscheidenheid van projecten en opdrachten die bij TSR de revue passeren.

hoe klinkt dat?

Klinkt deze rol jou als muziek in de oren? Laat iets van je horen! Een CV met motivatiebrief, een kattebelletje of bel even met Martijn voor een bakkie: 0642311998.

Nog niet solliciteren maar gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Je bent welkom!
Bel even met Martijn voor een afspraak: 0642311998.

delen is lief

Is het niks voor jou, maar ken jij wel de ultieme kandidaat voor deze rol? Delen wordt zeer gewaardeerd, waarschijnlijk zelfs van beide partijen 🙂

Menu