Vacature Management Support & Marketing Medewerker (24 uur p/wk)

Ben jij een enthousiaste en veelzijdige professional die graag ondersteuning biedt op meerdere vlakken binnen de organisatie? Kom ons team versterken als Management Support en Marketing Medewerker!

Korte introductie
TSR AV is de AV-Partner voor creatieve en vooruitstrevende partijen. Wij adviseren, ontwerpen en installeren de meest uiteenlopende en unieke audiovisuele oplossingen voor onder andere retail, hotels, vergadercentra, horeca, onderwijs en theaters. Juist om deze betrouwbare system integrations en AV-oplossingen, kiezen vele nationale en internationale organisaties steeds vaker voor een TSR AV partnership.

Functieomschrijving Management Support & Marketing Medewerker
Als Management Support & Marketing Medewerker ondersteun je het Management Team en draag je bij aan het succes van onze marketingactiviteiten. Een veelzijdige functie waarin jouw creatieve initiatieven zeer gewaardeerd worden.
Je kunt denken aan o.a. de volgende taken en werkzaamheden:

  • Het ondersteunen van het Management Team bij diverse (administratieve) taken, zoals agendabeheer en mail prioritering. 
  • Je schakelt met klanten en relaties over afspraken en zaken die geregeld dienen te worden.
  • Je bent verantwoordelijk voor het schakelen en communiceren met het marketing bureau en de social media agency.
  • Je zorgt ervoor dat de website up-to-date is en dat er content(onderwerpen) aangeleverd worden bij de social media agency.
  • Je gaat aan de slag met de analyses van het marketing bureau en voert hun adviezen door in de website.

Jij als TSR AV collega!
Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed plannen, bent goed in het (her)schrijven van teksten en je houdt van checklijstjes 😉 Je bent sociaal, organisatorisch sterk en je hebt humor. Daarom vinden je collega’s het een feestje om met jou samen te werken. Jij vindt het geweldig om in deze gevarieerde en uitdagende rol jouw organisatorische en marketingvaardigheden te combineren en om een belangrijke schakel te zijn tussen het MT, collega’s en relaties.

Je opleiding, expertises en ervaring
– Minimaal HBO werk- en denkniveau (pré met een commerciële specialisatie).
– Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie.
– Goede beheersing van Microsoft office.
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
– Je bent bekend met diverse social media kanalen.
– Je hebt een pré als je kan werken met WordPress en Canva.

Je collega’s en werksfeer
Je komt terecht in een commercieel gedreven, maar vooral ook klantgerichte afdeling vol gemotiveerde collega’s. De passie en interesse in audiovisuele technieken voert de boventoon van de gespreksonderwerpen tijdens de lunch en koffiepauzes. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt en er is heel veel ruimte voor eigen initiatief. De bedrijfscultuur is vriendschappelijk, maar tegelijkertijd ook professioneel. Als onderdeel van het team ben je mede verantwoordelijk voor allemaal unieke, toffe en uitzonderlijke projecten op zowel nationaal als internationaal niveau.

Wat bieden we jou?
Wij bieden je, naast een uitdagende en afwisselende functie die je niet snel als verplichting zal ervaren, ook een laptop en marktconform salaris. TSR AV biedt je een leuke werkplek binnen een groeiende organisatie met vele kansen en mogelijkheden. Oh ja, en natuurlijk de mogelijkheid om je tafelvoetbal- en sjoelkunsten verder naar topsport niveau te ontwikkelen.

Is dit jouw droombaan?
Ben je enthousiast geworden over deze functie en zie jij jezelf al binnen TSR AV werken? Laat dan zien dat je DE collega bent die wij zoeken en stuur je cv met motivatie naar hr@tsrav.nl.

SOLLICITEER DIRECT HIER