ACTA Favervuta

Deze studievereniging waarborgt de gezelligheid voor menig tandheelkunde en mondzorgkunde student, studerend aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, ofwel ACTA. Al decennia lang organiseren leden van deze gezellige vereniging activiteiten voor hun medestudenten.

Het 10e lustrum der Favervuta werd groots afgesloten met een spetterend gala!  Gouden bubbels, dansbare deuntjes en een al feestende studenten waren de dingen die bij dit gala zeker niet ontbraken. Om ook van deze editie net zo’n succes te maken als voorgaande jaren heeft het de organisatie ervoor gekozen om dit geweldige feest in de Marmeren hal van het Koninklijk Instituut van de Tropen te vieren.

Als partner van het Koninklijk Instituut de Tropen mochten wij in opdracht van ACTA Favervuta de algehele audiovisuele technieken en ondersteuning faciliteren bij het Lustrum Gala der Favervuta 2019!

We kijken terug op een heel tof event en natuurlijk op een van de beste lustrumgala’s ooit! Bedankt Favervuta voor het vertrouwen en deze prachtige avond.

 

Similar projects