Engineer AV Experience

over de rol

Door het goed uitgewerkte callsheet kan jij als technicus snel aan de slag om de wensen van de klant te gaan verwezenlijken. Doordat jij goed geïnformeerd bent kan het project snel en effectief worden afgerond. Daar houden wij van bij TSR! 

Hierbij ga je op een nauwkeurige en klantgerichte manier te werk, waarbij zelfstandig en accuraat werken centraal staan. 

  • Verantwoordelijk voor de inzet van audiovisuele apparatuur bij vergaderingen, presentaties, congressen en andere evenementen. 
  • Je draagt zorg voor het transporteren van verhuurde audiovisuele apparatuur
  • Je zet apparatuur in op het gebied van projectie, geluid, en licht en je kunt deze zelfstandig opstellen, aansluiten, bedienen en demonteren. 
  • Communicatie met de opdrachtgever. Zijn/haar wensen vertalen naar een veilige, werkbare situatie 

Wie ben jij: 

Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bezit de vaardigheid naar aanleiding van de call sheet en de tekeningen een evenement neer te zetten waar de opdrachtgever van droomt Je bent klant- en servicegericht, kunt goed werken onder tijdsdruk en bent zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Tevens kun je omschreven worden als flexibel, nuchter en oplossings- en resultaatgericht. Je bent goed in staat zelfstandig te werken en snel te schakelen.  

Jij hebt: 

  • Klantgerichte, flexibele en representatieve houding 
  • Werkt accuraat. 
  • Mbo werk- en denkniveau  
  • Kennis van audiovisuele technieken. 
  • Bij voorkeur heb je een opleiding mediatechniek gedaan 
  • Relevante werkervaring op audiovisueel gebied.              
  • Allround inzetbaar op de verschillende AV specialisaties zoals audio-, video- en lichttechniek. 
  • In het bezit van rijbewijs B 
  • Bereid ook buiten kantooruren (avond en weekend) te werken.  
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in de Nederlandse taal en In de Engelse taal conversatie niveau. 

over TSR AV

TSR AV is een betrokken AV partner voor de opdrachtgevers. Met ons oplossend vermogen en onstuitbare motivatie om onze opdrachtgevers succes te laten boeken maken wij een onmisbaar deel uit van hun projecten. De intensieve creatieve samenwerkingen brengen ons veelzijdige en inspirerende opdrachten en contacten.

Wij zien de medewerkers van TSR AV als ons kapitaal. Pensioen, veiligheid en werk/privé balans hebben onze constante aandacht. Medewerkers van TSR AV zijn ons visitekaartje, de sleutel tot ons succes.
Werken bij TSR AV kun je niet saai noemen. Door de afwisselende werkomgeving en variërende uitdagingen in binnen en buitenland is je uitzicht regelmatig anders.

wat we bieden

Wij bieden je een baan in een energieke omgeving. Meedenken wordt zeer gewaardeerd en zelfs verwacht. Je werkt met mensen wiens werk hun passie is en dat merk je aan de inzet en betrokkenheid van je collega’s. De bedrijfscultuur is informeel en open. Wij bieden de mogelijkheid te werken met de nieuwste technieken aan de tofste projecten Je zult snel veel ervaring opdoen in de grote verscheidenheid van projecten en opdrachten die bij TSR de revue passeren. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij TSR. We kijken samen naar relevante opleidingen of andere verdieping als dit binnen jouw functie past.

hoe klinkt dat?

Klinkt deze rol jou als muziek in de oren? Laat iets van je horen! Een CV met motivatiebrief, een kattebelletje of bel even met Martijn voor een bakkie: 0642311998.

Nog niet solliciteren maar gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Je bent welkom!
Bel even met Martijn voor een afspraak: 0642311998.

delen is lief

Is het niks voor jou, maar ken jij wel de ultieme kandidaat voor deze rol? Delen wordt zeer gewaardeerd, waarschijnlijk zelfs door beide partijen 🙂