TSR & De Floriade Business Club

TSR is vandaag alweer 2 jaar lid van de Floriade Business Club.

De Floriade Business Club is een unieke netwerkorganisatie voor ondernemers die verder kijken. Ondernemers die niet alleen hun business willen laten groeien, maar die het ook belangrijk vinden om de wereld een beetje beter te maken.

TSR mag nu al enige tijd meedraaien in deze innoverende en groene businessclub. Als sinds begin van ons lidmaatschap maakt Han Wassink namens TSR ook deel uit van de adviesraad. De adviesraad is er om de Floriade Business Club te voorzien van advies ter ondersteuning. Daarnaast heeft de raad een actieve rol als generator van ideeën om bedrijven met vergelijkbare business, of ketenpartners, bij elkaar te brengen om netwerken uit te bouwen en relaties nauwer te verbinden op events, in aanloop van nu tot aan april 2022.

Voel jij je als ondernemer betrokken bij thema’s als voeding, gezondheid, vergroening en energie? Wil jij je netwerk uitbreiden met gelijkgestemde ondernemers? En draag je de Floriade Almere 2022 een warm hart toe? Sluit je dan ook aan bij de Floriade Business Club.

Als member bouw je niet alleen een uniek netwerk op, maar draag je ook wezenlijk bij aan het succes van de Floriade!

Similar projects