TSR is Onderneming van het jaar 2019

Dankzij de massale steun van iedereen is TSR op 2 januari uitgeroepen tot “onderneming van het jaar 2019 in Almere”. Samen met SEC Survival en ALITER NETWORKS B.V. werden wij in 2018 genomineerd voor deze titel en kon er door iedereen gestemd worden.

Op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere, gehouden in de Kunstlinie Flevoland Almere (KAF), werd de winnaar bekend gemaakt.  Wij zijn daarom ontzettend trots en dankbaar met het verkrijgen van deze titel.

Samen met de titel kregen wij voor het gehele bedrijf en een bedrijfsuitje naar het vis-à-vis cadeau en mogen wij als organisatie een prijzengeldbedrag van maar liefst €5000 aan een goed Almeers doel doneren. Wij hebben gezamenlijk besloten om dit bedrag te doneren aan de Stichting Muziekids met haar kinderstudio gevestigd in de Kinderkliniek Almere. Muziekids zorgt ervoor dat kinderen meer ontspannen de gang naar het ziekenhuis of behandelaar maken en het muziekproject draagt er ook aan bij om het genezingsproces van kinderen soepeler te laten verlopen.

We zien dit daarom ook als de kroon op ons (nu) meer dan 15 jarige bestaan. Met volle motivatie en gedrevenheid gaan wij 2019 van start.

Similar projects