De opening van Hotel Jaz Amsterdam  werd opgeluisterd door DJ Fedde Le Grand en TSR was er bij!

Wij zijn trots te kunnen vermelden dat wij huisleverancier van alle audiovisuele apparatuur in het Jaz hotel zijn. En dus konden genodigden van de opening op 1 juni genieten van het geluid van DJ Fedde Le Grand door de speakers van TSR! Jaz is gevestigd direct tegenover de Amsterdam ArenA, pal tegenover de Ziggo Dome en op loopafstand van de Heineken Music Hal. De opkomst voor de opening van Jaz was groot en het feest een succes!

Wij zijn vereerd door de keuze van Jaz voor TSR als huisleverancier en kijken uit naar de uitdagingen die deze samenwerking met zich mee brengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.